Partnere

STRATEGISK SAMARBEJDE - NORDIC SEARCH GROUP

Nordic Development har etableret et strategisk samarbejde med Nordic Search Group, fordi vi mener, at dette strategiske samarbejde kan være værdifuldt for vores kunder. Nordic Search Group har et dybdegående kendskab til de markeder, de fokuserer på. Nordic Search Group vægter etik, integritet og professionalisme højt i deres opgaveløsning, og de er medlem af Brancheforeningen Search Danmark, der har til formål at gennemsigtiggøre rekrutteringsbranchen for kunderne.

Læs mere om Nordic Search Group herunder.

Nordic Search Groups kerneområde er Executive Search og Search. Nordic Search Groups fornemmeste opgave er at forstå hver klients strategiske mål, organisation og de kompetencer, der er nødvendige for at opfylde disse mål og den kultur, som nye medarbejdere bliver en del af.

 

Nordic Search Group løser opgaver i hele Norden indenfor følgende brancher:

Construction, Energy & Infrastructure, Financial services, FMCG & retail, Information technology, Life Science & Healthcare og Public Sector & non-profit / NGO.

 

Nordic Search Groups dygtige og erfarne konsulenter besidder den ekspertise og brancheerfaring, der bedst understøtter søgningen efter de rette profiler. Konsulenterne hos Nordic Search Group trækker på deres professionelle netværk, branchekendskab og interne research ressourcer til at identificere de rette kandidater.

 

Ved opstart af Search-processen trækker Nordic Search Group på mange års erfaring og kanaler til at identificere potentielle kandidater. Nordic Search Group vurderer kandidaterne i forhold til klientens behov, og hvad der kendetegner succes i den pågældende branche. Under interviewet indsamler Nordic Search Group viden omkring kandidaten, dennes egenskaber, personlighed og ikke mindst forventninger – med andre ord er Nordic Search Group klientens ”trusted advisor” igennem hele rekrutteringsprocessen.

 

Nordic Search Groups etiske standarder er høje, og de arbejder for en gennemsigtighed i Search branchen ved aktivt at være en del af Search Danmark bestyrelse.

nordicsearchgroup.com

 

 

ANDRE SAMARBEJDSPARTNERE

Interim Management - David Friisholm

Nordic Development arbejder sammen med David Friisholm omkring interim management i forbindelse med generel ledelse på overordnet executive niveau samt udvikling og implementering af strategier. Med udgangspunkt i David Friisholms mangeårige erfaring er hovedfokusområderne IT-branchen, servicebranchen samt energibranchen.

Læs mere om David Friisholm her: www.linkedin.com/in/davidfriisholm

 

Større opgaver

Ved større opgaver samt ved opgaver med komplementære ydelser arbejder Nordic Development sammen med andre organisationer og individer med erfaring på samme høje niveau. Dette aftales med Jeres virksomhed på forhånd.

 

Contact:

Helle Thorbjørn

Founder and Managing Director

Phone: +45 4087 4677