For organisationer

Hvad gør vi for ORGANISATIONER:

Organisationsudvikling er en gennemgribende forbedring af samarbejds-, kommunikations- og ledelsesformer i en organisation, så organisationen, dens enheder og dens ansatte bliver bedre til at klare fremtidige udfordringer. Den iværksættes af topledelsen, gennemføres af alle lag i organisationen og kræver som regel konsulentbistand.


Vi tilbyder organisationer et strategisk samarbejde, hvor vi arbejder sammen med topledelsen og ledergruppen omkring emner, som har strategisk betydning for organisationen. Vi har hjulpet organisationer med mange forskellige ting, bl.a.:


Opbygning af effektive teams i en organisation

Organisationsændring

Afklaring af overordnet strategi

Udvikling af ledelsesadfærd

Implementering af strategier

Kulturændringer eller -forankring

Medarbejdertilfredshedsundersøgelser

Stressede organisationer


Vi arbejder med den øverste ledelse, hvor Helle Thorbjørn faciliterer workshops, så deltagerne opdager nye perspektiver og arbejder med værktøjer, der giver dem mulighed for at fortsætte deres udviklingsrejse efter workshoppen. Parallelt med workshoppen arbejder Nordic Development med lederne individuelt.


Metoderne er Executive Business Coaching og Systemic Team Coaching. Formålet med metoderne er, at kunderne (individuelt eller i team) opdager deres potentialer og beslutter sig for, hvordan de vil sætte disse i spil til gavn for sig selv og deres omgivelser. Ved at indarbejde lærende værktøjer får individer og teams en forståelse for hvor og hvordan de kan bidrage til succes for sig selv og den organisation, som de arbejder i.Det siger kunderne:

”Vi har opnået klare resultater i vores medarbejdertilfredshedsundersøgelse før og efter vi har samarbejdet med Nordic Development”

”Vi har opdaget nye måder at samarbejde på som gavner hele organisationen, medarbejderne og kunderne”

”Vi er blevet udfordret på at se os selv udefra”


Uddybende referencer kan fås hos Helle Thorbjørn